Catamaran zeilen bij de HKZV

De Haagse Kust Zeil Vereniging is een actieve zeilvereniging met daarbij een gezellig strandleven. Wil je lid worden? Je bent van harte welkom. Stuur een mail naar info@HKZV.nl. 

Wij zijn enthousiaste catamaranzeilers(sters) die van april tot oktobber de branding trotseren. Je kunt ons in die periode vinden op het Zuiderstrand bij strandslag 10. Ons clubgebouw “het Oppertje” herken je aan de blauwe kleur. Links en rechts van het gebouw is er ruimte voor catamarans die met een trailer richting de waterlijn kunnen worden verplaatst.

Onze vereniging kenmerkt zich door de ongedwongen sfeer en betrokkenheid van de ruim 130 leden. Een gezonde mix van ervaren zeilers en nieuwkomers die voor het eerst de Noordzee verkennen. Geen ervaring is dus geen probleem. Ook jongeren zijn welkom. Een minimum leeftijd is moeilijk te geven. Voor jongeren is ervaring met zeilen of goede begeleiding belangrijker dan leeftijd.

Naast het zeilen houden wij van het strandleven in al zijn facetten. Ons clubhuis is een gezellig ontmoetingspunt waar de leden in het seizoen vrijwel dagelijks komen en gaan. Zeilen doen we vooral in het weekend, of op de woensdagavonden.

De HKZV (Haagse Kust Zeil Vereniging)

Op onze site vind je informatie over de HKZV en de mogelijkheid om je aan te melden als nieuw lid.

-- Geen vermeldingen --Ogenblik a.u.b. ...